Нови подробности за ареста на Георги Станоев – Бирмата

Нови подробности за ареста на Георги Станоев – Бирмата
5 (100%) 1 vote

Георги Станоев – Бирмата е бил заловен с мечи капан

Георги Станоев – Бирмата, който бе задържан преди ден в Дубай, е бил заловен с мечи капан. Разследващите успяха да го вкарат в капана чрез публикации в медиите, научи „България днес“ от свои източници.

Полицаите дали на Бирмата да разбере, че знаят локацията му в Дубай. Това е причината той да се раздвижи. Милионерският наследник е бил заловен на летището в опит да напусне емирствата и да промени локацията си.

Запознати коментират, че вероятно той се е почувствал застрашен и е решил да се отправи към по-далечна дестинация. Почти година Интерпол го издирва с червена бюлетина.

Малко след като той беше обявен за издирване, тръгна слух, че до броени дни ще се предаде. Точно това направи баща му Евлоги Станоев и брат му Антон. По различно време двамата се предадоха в прокуратурата, но бяха освободени заради липса на доказателства.

Заедно с Георги Станоев – Бирмата е бил и Иван Танев, по-известен като Универсалния, който също е в списъка на издирваните от Интерпол лица. Аверът на Бирмата е син на бившия земеделски министър Георги Танев. Той е издирван заради казуса с Мила Георгиева от 2012 година. Тогава тя бе обвинена за данъчни измами и стана ясно, че е ръководила престъпна група заедно с Универсалния, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар