Светлана Гущерова проплака от новия си бюст

Светлана Гущерова проплака от новия си бюст
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова наля солидно количество силикон в гърдите си

Светлана Гущерова е горда притежателка на пищен силиконов бюст. Моделката реши да коригира гърдите си, след като дари Християн Гущеров с дъщеричка. Тя не крие, че се е подложила на интервенцията заради съпруга си.

„Както повечето мъже, така и Хриси харесва пищни форми. И това е нормално. Той е причината да уголемя гърдите си“, не крие бившата плеймейтка.

Тя споделя, че болките, които е изтърпяла са били страшни. Но въпреки това не съжалява и е доволна от резултата.

Светлана Гущерова споделя и за още едно неудобство. Тя не крие, че новите гърди й създават дискомфорт и са причината за честите й болки в гърба и кръста.

„Но въпреки това стискам зъби. Засега не възнамерявам да се подлагам на още една интервенция. Но не се знае дали няма да променя мнението си“, споделя госпожа Гущерова, която в момента е на почивка в Гърция.

След раждането, тя коригира и устните си, наливайки допълнително количество хиалурон в тях. Половинката на Християн Гущеров заложи и на нова прическа.

Още докато беше бременна, тя се отказа от русите букли и мина в отбора на брюнетките. В момента тя е с по-къса коса в тъмен цвят, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Светлана Гущерова проплака от новия си бюст”

  1. .....

    сеп. 15. 2019

    Така де .
    Който плаща – той поръчва музиката !

Добавете коментар