Митьо Очите закъса със здравето

Митьо Очите закъса със здравето
5 (100%) 1 vote

Здравословното състояние на Митьо Очите се влошава

Mитьо Очите закъса със здравето. Състоянието му се влоши в затвора. Несебърският бос закъса със зрението, това твърди приближен до него пред столичен вестник. Още в затвора той ползвал диоптрични очила. Когато ги свалял дори и за малко, състоянието му се влошавало. Започвало да му се вие свят. Това е причината той да посещава очен лекар, окован в белезници.

Освен с очите, несебърският бос има здравословни проблеми и с пикочния мехур заради престрелката на 8 юни 2016 година, при която пострада. Тогава той нахлу заедно с гардовете си в заведението „Фор ю“ в Слънчев бряг, което е собственост на боса от Пазарджик Божо Кравата.

Митьо Очите потърси сметка на Божо за побоя над свой авер. Но в известното заведение той беше посрещнат с дъжд от куршуми. Несебърският бос оцеля благодарение на предпазната си жилетка. Но при престрелката загина шефа на гардовете му.

След екшъна последва серия от операция. Митьо Очите дори се лекува в Турция, където му поставиха силиконов имплант в пикочния мехур. Но и до днес не се е възстановил напълно и ежедневно му се налага да пие по дузина лекарства, за да няма болки, пише ПИК.

Той се утешава единствено с излизането си от ареста заради грешка на Специализираната прокуратура.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар