Георги Станоев – Бирмата се предал сам (Подробности)

Георги Станоев – Бирмата се предал сам (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Любимецът на фолк певиците Георги Станоев – Бирмата се предал сам в Дубай

Властите у нас все още очакват потвърждение от колегите си в Емирствата за ареста на Георги Станоев – Бирмата. Източници на ПИК, които са отлично осведомени по случая, разкриват, че все още не е официално потвърдено задържането на милионерския наследник.

Малката Бирма се покри след разбиването на нелегална фабрика за цигари в края на миналата година. Тогава стана ясно, че той, баща му и брат му са лидери на нелегалния бизнес с цигари. Според, разследващите фамилията е прибирала всеки месец по 10 милиона лв от незаконната дейност. Още тогава Евлоги Станоев и синовете му Георги и Антон бяха обявени за издирване. Антон и неговият баща се предадоха, но Бирмата продължи да се укрива. В резултат от това той беше обявен за издирване  с червена бюлетина от Интерпол.

От края на миналата година той беше в неизвестност, но според слуховете е бил в Дубай. Малко след като брат му и неговия баща Евлоги се предадоха, се появи слух, че и Георги Станоев обмисля същата крачка. Не е ясно защо той се е забавил. Но е факт, че скоро ще бъде предаден на родните власти.

Според запознати, Бирмата е сигурен, че няма да бъде задържан, тъй като разследващите не разполагат с доказателства срещу него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар