Черната Златка стана копие на Преслава

Черната Златка стана копие на Преслава
5 (100%) 1 vote

Черната Златка стана копие на Преслава

Черната Златка и Преслава – като две капки вода. Легендарната плеймейтка се подложи на ринопластика. Брюнетката си коригира носа, узна HotArena.

За поредната пластична операция на Черната Златка стана ясно от последните качени от нея фотоси в социалните платформи Фейсбук и Инстаграм.

Наблюдателни фенове на бургазлийката констатираха, че нейният нос прилича на този на Преслава. Някои от тях дори коментираха, че очевидно тези форми вече са еталон за красота.

Част от последователите на брюнетката останаха разочаровани от решението й да се подложи на естетичната интервенция в зоната на лицето, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Брюнетката многократно е заявявала, че е почитател на естествената красота. Вероятно това е причината да коригира носа си почти незабележимо. Тя е коригирала единствено острото връхче на носа си и сега то има чипа форма.

Наблюдателни последователи на плеймейтката коментират, че с новия си нос тя е същинско копие на Преслава.

Пайнерката си навлече гнева на почитателите си с решението си да се подложи на ринопластика. Някои от тях дори започнаха да я сравняват с Майкъл Джексън. Голяма част от тях са на мнение, че след корекцията Преси е загубила очарованието си. В продължение на месеци носа й беше една от най-обсъжданите теми в интернет пространството.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар