Ето как Саня Борисова си навлече гнева на останалите участници от „Фермата“

Гласувайте за статията

Актрисата вече се разплака

Красавицата Саня Борисова вече успя да си навлече недоволството и упреците на останалите участници във “Фермата“.

Те заявиха, че тя е разглезена и няма особена полза от нея в стопанството.

Журналистът Ивайло Шопски бе сред първите, които скочиха на прочутата красавица. Според него, тя обръща повече внимание на външния си вид, отколкото на изпълнението на задачите във фермата.

Саня Борисова

Актрисата вече се разплака

Като първи ратаи в отбора на чорбаджиите, Шопски и Кристияна Брънзалова бяха станали да приготвят закуска за всички. Негодуванието на водещия на „Бащино огнище“ се отключи от тенджера с ориз, която бе зарязана безпризорно в лятната кухня.

„Санчето ли ще решава какво да прави с тази храна? Тя на вързано куче хляб не може да даде!“, отсече Шопски. „Ами на нея работата ѝ е да е нежна“, защити я с усмивка Кристияна.

„Нежна! Честно да ти кажа, такава жена у нас никога няма да си взема! Хубава е! Ама ще е хубава до време“, продължи саркастичната си тирада Шопски.

Минути по-късно Саня Борисова даде отново повод за реален конфликт. Този път причина за кавгата стана отказът й да закусва толкова рано.
„Според теб аз на сила ще ям сега, така ли?“ попита Саня Борисова. Шопски пък на свой ред й се тросна: „Ще седнеш, ще хапнеш две лъжици, а после прави каквото искаш! Правилата са такива, ние ядем след вас“.

Сблъсъкът помежду им надскочи битовизмите и се пренесе на ниво „звезди-простосмъртни хора“.
„Ама, кажи ми, ние на теб дължим ли ти по-специално отношение? Когато сме отбор и имаме някакви уговорки, те трябва да се спазват. Ти мислиш само за себе си. Това е мнението на всички, а аз съм единственият, готов да влезе в откри конфликт. Всички смятат, че си прекалено пасивна и не помагаш в двора“, продължи да я напада Шопски.

Чувствителната актриса пророни сълза и заяви, че чака някой да й възложи конкретна задача. Шопски директно я отведе при фермера на седмицата в отбора на чорбаджиите Иван Милин. Той пък я изпрати веднага да реди тухли за стената на мандрата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар