Баснословният хонорар на Алекс Сърчаджиева ще ви остави без думи

Организаторите на риалитита развързаха кесиите в битката за зрители
0

Организаторите на риалитита развързаха кесиите в битката за зрители

Запознати издават баснословния хонорар, който Алекс Сърчаджиева прибира като водеща на предаването „Игри на волята“, което тече в ефира на Нова тв.

Запознати издават, че Алекс Сърчаджиева е взела по-висок хонорар от Орлин Горанов – суперзвездата в конкурентния формат на bTV „Фермата”, отбелязва на страниците си „Телеграф”.

Алекс Сърчаджиева
Организаторите на риалитита развързаха кесиите в битката за зрители

Хора от кухнята споделят, че вдовицата на Иван Ласкин заработва 35 000 лв. без бонусите, а естрадният и оперен ас само 30 бона.
Има драстична разлика и в наградните фондове – при първото предаване той е 200 000 лева за победителя, докато второто дава само 100 хиляди, но компенсира с популярни лица като актрисата Саня Борисова.

Водещите Иван и Андрей също влизат в бройката на фермерските звезди. Тази година от Нова телевизия изиграха рискова карта. Вместо на Биг Брадър от медията заложиха на новия за нашите географски ширини формат – „Игри на волята”.

Състезанието бе широко рекламирано в праймтайма на медията и по билбордове из цялата страна. На тях в индиански стил позира перлата в короната на шоуто – актрисата Александра Сърчаджиева.
За да води първия сезон на играта, талантливата софиянка е поискала баснословен хонорар от 50 000 лв.

За справка – това е четвърт от наградния фонд, но след преговори е кандисала с 15 хиляди лева надолу. Все пак при добър рейтинг и рекламни приходи тя щяла да вземе и останалата сума под формата на бонуси, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.