Брад Пит крие нова любов (Вижте как Елън Дедженерис го издаде + коя е тя?) Преглеждания: 9555

Елън Дедженерис издаде Брад Пит, че има ново гадже сн. You Tube
0
2.5/5 - (2 votes)

Брад Пит крие нова любов, Елън Дедженерис го издаде

Актьорът Брад Пит крие нова любов. Изненадващо той бе разкрит от приятелката си Елън Дедженерис, която откупи и имението им с Анджелина в Малибу. Актьорът бе гост в шоуто й и докато бе полегнал на диванчето пред нея тя го засече с новината, че познава и новата му приятелка.

Елън заговори за първата им среща и не пропусна да му каже за новата му изгора. „Помниш ли как се срещнахме. Беше на едно парти край басейна на Мелиса Етъридж. Неволно ме обърка с една от приятелките ти“.

Брад се засмя и каза, че се е чувствал поласкан от запознанството. Двамата не споменаха имена, но Елън каза, че е познавала въпросната дама,  се видя в You Tube канала й от шоуто й в ABC.

Докато си говореха за общите си приятелки, Дедженерис не пропусна да намекне на актьора, че познава и новата му изгора. „Между другото, имам чувството, че познавам и друга една от приятелките ти. Но ние ще поговорим за това по-късно“. Тук вече Брад подскочи и моментално парира по-нататъшни въпроси. „След шоуто“.

Дедженерис продължи да коментира участието му в „Имало едно време в Холивуд“ на Тарантино и добрата му игра с Ди Каприо, но до края на разговора Брад беше на тръни. Мнозина се чудят какво толкова е притеснило актьора.

В последно време слуховете го свързваха с Дженифър Анистън, но освен добри приятели, двамата нямат никакви общи отношения.

Въпреки това актьорът неволно се издаде, че има нова жена до себе си. Коя е тя и свързана ли е с Холивуд, засега обаче остава тайна.

Елън Дедженерис издаде Брад Пит, че има ново гадже сн. You Tube
Елън Дедженерис издаде Брад Пит, че има ново гадже сн. You Tube

Иначе актьорът сподели една интересна случка с кучето във филма. Оказало се, че четирикракото е доста капризно. И трябвало да го залъгват с ябълково пюре, което обожава, за да изиграят сцената правилно. „Том Круз може и да лети със самолет, но аз преживях зъби на питбул. Не знам кой е по-смел“, казва актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.