Виктория Бекъм призна: Страхувах се за брака си с Дейвид! (Развеждат ли се двамата?)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм преживяла криза по време на началото на брака си с Дейвид

Виктория Бекъм преживяла сериозна криза по време на брака си с Дейвид. Актрисата споделя, че е имала силни опасения за бъдещето на връзката им по време на 20-годишната им преди няколко седмици.

В свое интервю Виктория споделя и кой е бил най-големият й страх.

„Знаете ли, аз всъщност много се боях за брака си. Особено се притеснявах, че за първи път оставаме сами без децата. Седях и си мислех „Ами, ако нямаме какво да си кажем? Ако сме се отчуждили? Дали имаме шанс да продължим връзката си“, разкрива най-големите си страхове звездата.

Виктория е категорична, че именно последното я е накарало да преосмисли отношенията си с Дейвид. Но за щастие се оказало, че дори и 20-те години семеен живот не са изчерпали връзката им.

„Оказа се, че съм се притеснявала напразно. Ние все още имаме за какво да си говорим и то не само за децата. Имаме много общо, споделяме много общи неща. И наистина се преоткрихме на това пътуване до Париж“, допълва актрисата, цитират я от „Дейли Мейл“.

Иначе Виктория е много щастлива и е категорична, че след тази криза вярва в бъдещето на брака си. „Наистина преживях голям страх. Опасявах се, че няма да имаме какво да си кажем“, завършва изповедта си тя.

Към днешна дата двамата с Дейвид са особено щастливи и сплотени. А звездата от „Спайс Гърлс“ вярва, че бъдещето им няма да е изпълнено със самота.

Дейвид и Виктория Бекъм преживели тежка криза в брака си сн. Инстаграм

Дейвид и Виктория Бекъм преживели тежка криза в брака си сн. Инстаграм

„През повечето време сме отдадени на децата. Мислим за тях, живеем с тях, грижим се за тях. Ежедневието ни се върти около тях. И изведнъж останахме само двамата. Нормално е да се боим, че не ни е останало много за нас самите. Оказа се, че грешим“ радостно споделя звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар