Хороскоп за 15 септември, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
За щастие, вие сте хора, които не се плашат от предизвикателства и повече работа, така че точно тази седмица ще имате възможност да покажете най-доброто от себе си. Ще заслужите уважението не само на колегите, а и на началството, което си е инвестиция в бъдеще.

Скорпион
Чудесно е да сте на крилете на някоя нова идея или да правите планове за разширение на бизнеса си, но във ваша полза ще бъде, ако не бързате и се замислите за практичните страни на начинанието си. Иначе казано – два пъти мери, веднъж режи! Претеглете дори най-дребните детайли.

Стрелец
В неделния ден се отдайте на релакс – разхождайте се сред природата, спортувайте, танцувайте и се забавлявайте. Ако обаче сте по-амбициозни и искате да се възползвате от възможността, която ви се дава, сега е моментът да оползотворите времето си.

Козирог
Не се поддавайте на остарели модели на мислене. Ако през следващите дни част от тези емоции изплуват на повърхността, не се тревожете – това е знак, че процесът на осъзнаване и изчистване продължава. Желателно е да проявявате повече търпение.

Водолей
Имате както късмет, така и въображение да постигнете замисленото. Ако работите по някакъв конкретен проект или творите нещо, сега е моментът да се концентрирате, да довършите започнатото и да отстраните дефектите. Отделете и време само за себе си в почивния ден.

Риби
Периодът е чудесен да се изявите в някаква сфера, в която сте добри – чрез изкуство, практически умения, дори чрез чара си. Ще получите вниманието и признанието, от които имате нужда и по всяка вероятност ще бъдете възнаградени, което не е задължително да е само в материален план.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар