Крисия разкри влиза ли в „Пайнер“ (Какво още сподели младата певица?)

Гласувайте за статията

Крисия сподели подробности около личния си живот

Крисия разкри влиза ли в музикална компания „Пайнер“. Певицата разкри подробности и около личния си живот. Крисия е категорична, че засега няма гадже. „Засега си нямам гадже“, каза певицата по повод спекулациите през последните месеци, че е в по-близки отношения с неин приятел от училище.

15-годишната Крисия отрече слуховете, че си има приятел и замества празнотите, като спи в леглото с любимото си куче Тоби. Четириногият другар на певицата вече е доста пораснал и заема повечко място под завивките, но Крисия го гушва и така двамата се събират на леглото, пише „България днес“.

Певицата признава още, че се чувства самотна в София, тъй като е далеч от семейството си. Преди година тя беше приета да учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ и беше принудена да напусне родния си Разград, където останаха родителите й. „Трябваше да се справя. Научих се да бъда по-отговорна и внимателна. Щастлива съм, че тази година ще бъда заедно с голямата ми сестра Тифани, която също ще учи в София, и ще живеем заедно. Чувствам се добре и вече се подготвят психически за новата учебна година. Ще бъда в девети клас в паралелка поп и джаз пеене. Тази година очаквам да има доста нови специални предмети“, разказва Крисия.

Крисия няма да влиза в "Пайнер" сн. Инстаграм

Крисия няма да влиза в „Пайнер“ сн. Инстаграм

15-годишната тийнейджърка коментира и появилата се информация, че от „Пайнер“ искат да я привлекат в редиците си. „Реално такова предложение не съм получавала. Но дори и да ме поканят, ще откажа, защото това не е моята музика. Любимият ми стил е джаз. Обичам да пея в различни стилове, но имам желание да пея модерна и стойностна музика. Искам песните ми да бъдат докосващи, носещи послание и оставащи следа. Желая да се развия в музикалната индустрия, да се чувствам добре, докато стигна до целта си. Да се запозная с нови световноизвестни личности“, споделя младата певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар