Алекс Сърчаджиева удари Орлин Горанов в земята с по-висок хонорар (Вижте колко прибира от „Игри на волята”)

0

Суперзвезадата Орлин Горанов от „Фермата” с по-малък хонорар от актрисата

Алекс Сърчаджиева се е спазарила с продуцентите на „Игри на волята” за баснословен хонорар. Водещата на формата ще  вземе повече пари от Орлин Горанов, който е суперзвездата на конкурентното риалити „Фермата”.

Запознати с кухнята на предаването издават, че вдовицата на Иван Ласкин ще прибере 35 бона без допълнителните бонуси, пише „Телеграф“.’Докато оперният ас ще получи с 5 хиляди по-малко.

Драстична е и разликата в наградния фонд на конкуриращите се „Игри на волята” и „Фермата”. Победителят на първото шоу ще грабне 200 бона, а на второто 100, като компенсира двойната разлика с известни лица като актрисата Саня Борисова. Иван и Андрей също са в кюпа с фермерските звезди.

Алекс Сърчаджиева като амазонка
Снимка: Фейсбук

От Нова тв този сезон заложиха на рискова карта като вкараха непознато за балканските ширини шоу, което бе агресивно рекламирано още преди старта му в праймтайма на медията и с билбордове из цялата страна. На които Алекс Сърчаджиева позира в амазонски стил, като истинска перла в короната на „Игри на волята” .

За да води този първи сезон талантливта щерка на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев първоначално поискала 50 бона хонорар. Но след проведените преговори се съгласила на 35 хилядарки. Като разликата от 15 хиляди щяла да прибере като допълнителни бонуси, предават от „Блиц“.

Зрителите, обаче като, че ли не са много доволни от избора на водещ и често критикуват актрисата в социалната мрежа в коментарите на страницата на „Игри на волята“ във Фейсбук“.

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.