Владо Карамазов също влиза в „Маскираният певец“ (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов отказа да участва в „Откраднат живот“

Владо Карамазов е поредният звезден участник, който ще видим в новото риалити по Нова тв „Маскираният певец“. Това е и причината, поради която актьорът не взема участие в новия сезон на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“, който започна тази седмица.

40-годишният Карамазов бил идеалният вариант за новото предаване, с което Маги Халваджиян ще се опита за пореден път да привлече най-сериозната зрителска аудитория. А ако се върнем съвсем малко назад във времето, ще се сетим как продуцентът отправи покана на Карамазов по време на едно от изданията на „Като две капки вода“. Маги излезе на сцената на шоуто. Първо той похвали актьора и Теодора Духовникова за невероятната игра в „Дяволското гърло“. След това отправи поканата си към Карамазов.

„В гримьорната Рачков ми намекна, подхвърли, настъпи и каза, че Владо Карамазов пеел – знае, защото са работили заедно в Народния театър. Владо, познаваме се от 100 години. Работили сме заедно по разни дребни проектчета. Сега е моментът да те поканя в следващия сезон на „Като две капки вода“. Имаш една година да мислиш“, каза Халваджиян. Тогава актьорът прие с охота.

Както е известно Владо Карамазов не е женен, няма и сериозна приятелка, а и напоследък ангажиментите му в театъра са доста разредени. Така че, шоуто няма да пречи на ангажиментите му, пише hotnews.bg.

Според договора на участниците те нямат право да разкриват дори на най-близките си, че пеят в новото предаване, което започва в събота, предават от show.blitz.bg. В ролята на „детективи“ ще влезнат Мария Илиева, Ники Кънчев, Гала и Герасим Георгиев – Геро. Те ще се опитват да отгатнат кой е изпълнителят зад маската.

Владо Карамазов влиза в "Маскираният певец" сн. Фейсбук

Владо Карамазов влиза в „Маскираният певец“ сн. Фейсбук

Взети са изключителни мерки за сигурност, за да се опази в тайна самоличността на участниците в „Маскираният певец“. Тя се знае само от 12 души в цялата страна, увери главният сценарист на шоуто Влади Априлов. Въпреки че вече тръгнаха предположения. За участници в шоуто са спрягани не само Владо Карамазов, но и Папи Ханс, Мария Игнатова и Джулиана Гани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар