Жана Бергендорф уцели джакпота (Певицата лапна 250 бона от Националната лотария)

Гласувайте за статията

Невероятен късмет сполетя закъсалата певица, започва нов живот с четвърт милион

Жана Бергендорф най-накрая уцели десетката. В сметката на потъналата до гуша в дългове певица ще постъпи приличната сума от 250 бона. Която спечелила от Националната лотария.

Жана ще има възможност да започне живота си на чисто. Парите ще са й стимул да се пребори с проблемите си и да загърби неприятностите, който я преследваха от известно време.

Изпълнителката на „Самурай” изживя няколко катарзиса. Като начало публично се изложи след скандали и побоища, свързани с наркотици. Не закъсняха и съдебни дела, които се дължаха именно на употребата на забранени субстанции и на куп грешки, свързани с това.

Снимка: Инстаграм

Бергендорф срина кариерата си на певица, зарязаха я близки и приятели. За малко дори щяха да й отнемат детето заради скандалното й поведение. И макар на няколко пъти да се опита да се върне към нормален живот опитите й се не се увенчаха с успех.

Напоследък за Жана се говореше, че е затънала до гуша в борчове и кредити и се е скрила в Лондон. От тогава нищо друго не се чуваше за нея освен, че ту спирала, ту отново посягала към „белото”.

Да се надяваме, че след като прибере парите акълът ще й влезе в главата и ако наистина има разум за нея ще се разправят само добри неща и кариерата й ще тръгне пак нагоре, предават от ХотАрена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар