Ексклузивно! Жоро Бирмата арестуван в Дубай (Всичко за задържането му)

Гласувайте за статията

Жоро Бирмата е арестуван в Дубай

Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата бе заловен в Дубай. Бизнесменът е в неизвестност от миналата година, когато бе обвинен за участие в престъпна група за производство и разпространение на нелегални цигари.

Той успяваше да се укрие месеци наред, след като избяга. В крайна сметка властите го обявиха за издирване чрез Интерпол, като дори бе издадена червена бюлетина за задържането му.

Станоев е бил заловен в Дубай, в момент, когато планирал да смени дестинацията си. Полицаите са действали светкавично и са успели да го задържат моментално.

Малката Бирма в момента се намира в полицейския арест в емирството, като се водят преговори за неговото екстрадиране в България. По всяка вероятност в най-скоро време той ще бъде доведен на родна земя и ще му бъдат предявени обвинения за нелегалните финансови афери.

Иначе Станоев доби популярност покрай връзките си с известни фолк певици. Няколко години той имаше връзка с изпълнителката Преслава и дори се заговори за брак помежду им.

Двойката се раздели с куп скандали и обвинения, като не се размина и без побои. На няколко пъти собственици на клубове по морето трябваше да ги усмиряват, след като се замерваха с бутилки и си вдигаха скандали по участия. Бирмата бе замесен и в опит за побой над Фики Стораро в столично заведение, но скандалът бързо утихна. Малко след това той започна връзка с фолк певицата Алисия. Двамата останаха заедно повече от две години, когато неочаквано милионерът изчезна, при опит на полицията да го задържи за разпит след мащабна акция за финансовите афери на семейството му, пише „Блиц“. Той обаче успя да избяга и да се укрие извън страната. Майка му — Лидия Станоева — Скалата също бе задържана и разпитвана за бизнес делата на фамилията.

Арестуваха Жоро Бирмата -  сн. Интерпол

Арестуваха Жоро Бирмата – сн. Интерпол

Към днешна дата на Станоев му предстои екстрадиция в България, като у нас ще отговаря за финансовите престъпления, в които го обвинява прокуратурата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар