Вдовицата на Фатик прибира цяло състояние от наеми

Вдовицата на Фатик прибира цяло състояние от наеми
5 (100%) 1 vote

Вдовицата на Фатик има солидни приходи от наеми

Адриана Тюркмен – вдовицата на Фатик прибира солидни суми от наеми. Тя притежава помещения в столичен мол, чиито наематели са чужденци. Те ползват помещенията срещу баснословни суми, които ежемесечно вдовицата получава по сметката си.

Преди 15 години при престрелка в столицата Фатик намери смъртта си. След кончината му неговата съпруга пое бизнеса му. Неопитната Адриана управляваше завещаната й империя с помощта на цяла гвардия квалицирани мениджъри. Но въпреки това тя не успя да се справи и се наложи да продаде голяма част от имотите на фамилията в столицата. Ако се вярва на слуховете заради дългове на мъжа си, Адриана Тюркмен е затънала жестоко. Тя дължи над 2 милиона лева, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Запознати разкриват, че именно дълговете на Фатик са причината години наред вдовицата му да се съди с любовницата на мъжа си Невена Стойчева. Съдебният спор между двете дами е заради имот.

Покойният бос прехвърлил имот с двор в Бояна, но не лично на Невена, а на нейни близки. Къщата е на стойност над 3 милиона евро. В съда Адриана заявила, че имотът е прехвърлен без нейно знание и тя като съпруга на Фатик има права над къщата. От наемите тя прибира 10 000 лв месечно. Покойният бос й завеща няколко имота в кв. Лозенец и парцел от 2,5 декара, намиращ се на ул. „Цар Симеон“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар