Венета Райкова се среща с Николета Лозанова (Вижте какво сподели бившата водеща на „Папараци“ за срещата)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова първи гост на Венета Райкова

Венета Райкова се среща с Николета Лозанова. Тази есен единственият телевизионен таблоид у нас „Папараци“ се завръща по-бляскав и разтърсващ от всякога. На 15 септември точно от 21:30 часа Венета ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф, с които ще говорят за лятото и любовта и …още нещо.

Вярна на обещанията си да направи най-добрите интервюта и разследвания, след които нищо в телевизионния ефир няма да е същото, Венета ще посрещне в студиото не друг, а своята предшественица – Николета Лозанова. „Искам да кажа, че не съм мислила дори и секунда, дали да приема поканата или не. Дори според мен много закъсняхте с нея. И между другото се чувствам прекрасно сред екипа на „Папараци“, явно е вярно, че старата любов ръжда не хваща“, казва Лозанова по повод гостуването си при Венета.

На 15 септември на стола срещу водещата в студиото на предаването ще седне и певицата Луна, която ще покаже годеника си Горан.

Любов и раздели

Темата за любовта, летните емоции и бейби бума сред родните звезди ще бъде в основата и на „коментарното студио“, което този сезон ще бъде част от „Папараци“. В него Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова ще обсъждат най-горещите теми и събития на лятото. Те ще се спрат и на любопитни подробности около разделите на светските двойки – Кубрат Пулев и Андреа, Теди Велинова и Ангел Енчев, Златка Димитрова и Миро и Райна, която въпреки раздялата с половинката си, сияе от щастие.

На живо от Милано ще се включи и Златка Димитрова с коментар на събитията в личния й живот, пише btv.bg. Любовта на Меглена Каканашева и Румен Рончев също ще попадне в обектива на „Папараци“. Зрителите ще станат свидетели на романтичен обяд на влюбените, по време на който те изпадат в много интимни, на моменти дори смешни сцени.

Венета Райкова се среща с Николета Лозанова в първия епизод на "Папараци" сн. Инстаграм

Венета Райкова се среща с Николета Лозанова в първия епизод на „Папараци“ сн. Инстаграм

По темата с бейби бума у нас, трите дами ще отделят специално внимание на наследника на Златка Райкова и Благой Георгиев. Те разполагат с любопитна и ексклузивна информация по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар