Синът на Маги Халваджиян прикован към леглото (Ще проходи ли отново?)

Гласувайте за статията

Синът на Маги Халваджиян с пет пирона в крака след инцидента

Синът на Маги Халваджиян ще се бори да проходи отново след ужасяващата катастрофа с мотор, която преживя преди седмици. В момента единият крак на Бебо, който след мелето бил на пихтия, се крепял с цели 5 пирона. Те му били поставени при изключително сложна операция.

По-тежко даже от нея обаче щяло да бъде самото възстановяване. То според лекарите ще отнеме около половин година време. За момента синът на Маги Халваджиян бил прикован към леглото и правел минимални опити да се раздвижва с помощта на рехабилитатори. Опасността от усложнения обаче не била преминала, защото не се знаело дали крайникът му няма да атрофира.

Грижи за него полагалата цялата фамилия Халваджиян, а най-травмирана от случката била майка му Кремена, която първа пристигнала на мястото на инцидента, пише „Ретро“.

Бебо сам разказа за катастрофата в социалната мрежа Фейсбук. „1 секунда. 1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира“, пише синът на Маги в мрежата.

„Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх, под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат. В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение, под формата на подскачаща, раздрънкана линейка. Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътят до болницата е един от кошмарите, които би забравил“, пише още Бебо след тежката катастрофа.

„Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне две минути без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова“, разказва синът на Маги за ежедневието си в болницата.

Синът на Маги Халваджиян прикован към леглото сн. hotarena.net

Синът на Маги Халваджиян прикован към леглото сн. hotarena.net

Преди две години Бебо Халваджиян пак се размина на косъм със смъртта, врязвайки се с джипа си в столичен автобус, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар