Бившата на Божидар Лукарски стяга сватба с младок (Всичко за събитието – Снимки)

Гласувайте за статията

Ива Йорданова се залюби младо гадже, бившата на Лукарски вдига сватба с интелектуалец

Бившата половинка на Божидар Лукарски е сериозно обвързана с доста по-младия от нея седесар Тодор Пеев. Това се разбра малко след като двамата с политика се разведоха само две години след като сключиха брак.

34–годишният плейбой е мениджър на интернет портал, който се занимава с култура и създава медийна, филмова и тв продукция. Въпреки, че от скоро са двойка влюбените били поканени на сватба, на която били гости. Самият Тодор Пеев намекна в коментар под снимката, че не те са младоженците. Но много скоро може и да бъдат, пише „Ретро“.

Ива Йорданова с любимия си Тодор Пеев
Снимки: Фейсбук

Според хора от приятелският им кръг танцьорката Ива Йорданова е избрала много подходящ момент да признае за новата си връзка. Ако си спомняте само един месец преди това бившият й съпруг й нанесе сериозен удар под кръста.

Политикът най-изненадващо заведе пред олтара красива екзотична жена от арабски произход. Той се врече във вечна вярност на  заможната красавица Лида Азади. Малко след като сключиха брак младоженците се отправиха на меден месец в красива Италия.

Ива и Лукарски станаха законни мъж и жена през май 2016 година. И то пред свидетели от целия политически елит. Само две години и няколко си месеца гръмна новината, че се развеждат. И до сега няма яснота каква бе причината за скорошната им раздяла, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар