Дженифър Лопес и Алекс Родригес канят всички бивши на сватбата си (Какво разкри младоженецът за събитието?)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес усилено подготвя сватбата си с Алекс Родригес

Дженифър Лопес и Алекс Родригес канят всички бивши на сватбата си. Певицата и спортистът са заедно сравнително отскоро, но вече градят големи планове за общото си бъдеще. Преди няколко месеца двамата се сгодиха, а в медиите вече се говори, че плановете за сватба текат стремглаво.

Всъщност, самият Алекс Родригес сподели в интервю една доста пикантна подробност, свързана с тържеството. След като журналистката, която му задаваше въпросите, го притисна с питането дали ще има бивши любови на сватбата им с Дженифър Лопес, спортистът подходи духовито с отговора. „Разбира се, че ще поканим бивши на сватбата. Всичките! Колкото повече поканим, толкова по-весело ще бъде!“, каза младоженецът, пише woman.bg.

И тук сме длъжни да споменем, че и Алекс, и Дженифър имат немалък списък с романтични връзки. Джей Ло бе омъжена за певеца Марк Антъни цели десет години. От него тя има близнаци на 11 години на име Макс и Ема. Алекс, от своя страна, има две дъщери от бившата си съпруга Синтия, за която бе женен от 2002-ра до 2008-ма година.

В интервюто Родригес разкри и още любопитни факти около предстоящата сватба. Оказва се, че Джей Ло е властна булка, която държи организацията за големия ден да бъде изцяло в нейни ръце. „Когато става дума за планиране на сватбата и Джен е партньорът ти, всичко, което трябва да правиш, е да кимаш“, казва спортистът. „Не знам нито къде ще бъде тържеството, нито с какво ще съм облечен, нито кога ще е. Аз просто ще се появя“, допълва той за организацията на голямото събитие.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес канят всички бивши на сватбата си сн. Инстаграм

Дженифър Лопес и Алекс Родригес канят всички бивши на сватбата си сн. Инстаграм

Това ще е четвърти брак за 50-годишната Дженифър Лопес. Самата тя разкри наскоро, че мечтае за голяма сватба в църква и наистина пищно тържество. Също така сподели, че се чувства, сякаш ще бъде булка за първи път, защото предишните три пъти е била твърде млада.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар