Децата на Анджелина Джоли я глезят като принцеса (Вижте как промениха живота й)

Гласувайте за статията

Актрисата даде интервю за отношенията й с децата

Анджелина Джоли проговори ексклузивно за шестте си деца. Тя даде интервю за американското издание на списание HELLO ! А разговорът й с журналистите бе много честен и откровен.

Холивудската звезда разказа как шестте й наследници я поздравяват за Деня на майката. Тя разкри, че тогава й правят закуска и поднасят цветя. Третират я като истинска дама, признава Джоли. „Аз съм мека и уязвима и не искам да бъда по-силна”, казва актрисата.

Снимка: East News

В интервюто Анджелина припомня как се е разделила с най-големия си син Мадикс. Който замина да учи в Сеул. Тя още не може да свикне с неговото отсъствие, но в същото време няма друг избор.

Многодетната знаменитост споделя, че когато децата са малки се чувства като истинска майка. Когато станат тийнейджъри се чувства като техен връстник. Те тръгват по пънк клубове, а Джоли се чуди защо не отива с тях. „Намирам се в един много забавен период когато преоткривам себе си”, споделя кинозвездата.

Към края на разговора актрисата говори за това колко е важно съвременните родители да възпитат децата си да мили, любвеобилни и толерантни. Джоли е убедена, че само по този начин следващото поколение ще бъде подготвено за живот в този модерен и много бързо променящ се свят, предават от spletnik.ru.

Скоро стана известно, че актрисата обмисля да осинови седмо дете. Така ще запълни празнотата в сърцето си, след като се раздели с най-големия си син.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар