Хороскоп за 12 септември, четвъртък – от Везни но Риби

Хороскоп за 12 септември, четвъртък – от Везни но Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
За вас предстои труден емоционален четвъртък, ще се сблъскате със завист и неприязън от страна на околните. Бъдете особено предпазливи на работното място, защото има поне един човек, готов да ви навреди и вгорчи деня ви. Освен това самите вие сте с достатъчно лични проблеми, за да позволите допълнителни разправии.

Скорпион
В личен план се забелязва успокоение. И той като за вас сега е най-важно семейството, тук обстоятелствата се развиват благоприятно. Денят е хубав за любов и домашни дела, очертават се и придобивки. Все още в службата се налага известна предпазливост, както и да сте в течение на събитията.

Стрелец
Напрегнат ден, но въпреки това успешен. Особено ползотворен е за пътуване, като някои от вас ще заминат далече за по-дълъг престой. Благоприятна тенденция се отчита и в любовта – печелите над съперник. На работното място също ви потръгва, ще блеснете с професионализъм и организационни качества.

Козирог
Четвъртък е подходящ за нови начинания и възнаграждава предприемчивите от знака.Иначе се подгответе за много работа и много нерви. Важно е преди да подходите към изпълнение на задачите си, да бъдете добре информирани. Наблегнете на контактите. Възможна е материална полза от тях.

Водолей
От вас зависи как ще употребите деня и какви облаги може да имате. Изпъкват доста лични тревоги, както и много работа, но не бива да се поддавате на емоции. Покажете уравновесеност и че може да се разчита на вас, за да получите желания отзив. Наблюдават се изгодни възможности за професионален напредък, изпълнява ви се и любовно желание.

Риби
Може да се каже, че обстоятелствата се развиват във ваша полза, но все още има неясноти, които изискват търпеливо изчакване. Четвъртък е по-добър за мъжкия състав на знака. Иначе за всички се наблюдава хармонизиране на любовните отношения, но в професионален аспект се очертават трудности.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар