Хороскоп за 12 септември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Трудно ще се спасите от някого. Впрочем, не е много сигурно, че самите вие искате това. Във всеки случай ще се наложи да решите. Денят е малко напрегнат, но плодоносен. Звездите ви подкрепят за нови проекти, дават ви своята благословия за бизнес дела и в любовния живот. Наблегнете на контактите днес.

Телец
Четвъртък е печеливш и особено ползотворен за пътуване и провеждане на срещи и разговори. Задействайте връзките си, сега ще имате облаги от контактите си – в обществото или с близки хора. Забелязват се известни неприятности от професионален характер, които може да се тушират с посредничеството на ваши симпатизанти.

Близнаци
Изглежда, повечето от вас ще дадат приоритет на любовния си живот. За съжаление и при вас се наблюдават някои проблеми от лично естество, което вероятно ще повлияе на поведението и предпочитанията ви днес. Трудно ще изпълнявате служебните си задължения и в този смисъл денят се очертава да е по-скоро тягостен, но това съвсем не е задължително.

Рак
Струва си да сте затрупани със задачи днес, тъй като ще се радвате на успех. Звездните аспекти фиксират една по-продължителна тенденция за ползотворно развитие на делата, тъй че може да се надявате на добри перспективи. Навлизате в хубав период.

Лъв
Изглеждате изнервени, но четвъртък ще бъде хубав, ако проявите повече търпение. Денят е подходящ за хармонизиране на отношения, както с близки, така и по делова линия. Иначе в материален аспект ви потръгва и имате прекрасни възможности за професионална реализация. Само не забравяйте да бъдете дипломатични.

Дева
Звездните аспекти определят ползотворен ден, но от вас зависи как ще се развият събитията. Предоставя ви се право на избор – в личен и в делови план. Бързам да подчертая, че сте на верни позиции, няма да сгрешите с решението си. Имате звездна подкрепа както по отношение на любовния живот, така и за професионален напредък. Но не сте предпазени от финансов конфликт.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар