Деси Радева заряза екипа си от стилисти (Вижте защо първата дама ги изпъди)

Гласувайте за статията

Първата дама е скъсала с личния си фризьор, гримьорката си и дизайнерката Невена Николова

Деси Радева е сложила край на всякакви отношения с екипа си от стилисти. Който се грижеше за нейната визия. Първата дама, която носеше рокли от известната българска дизайнерка Невена Николова е развалила калимерата си с нея. Макар, че тя е създала едни от най-впечатляващите дрехи. С които госпожа Радева се появи из Европа.

От известно време президентшата изобщо не е поръчвала тоалети от известната дизайнерка. А освен това е спряла да я препоръчва на известни личности. Както направи с актрисата Ема Томпсън, като й предложи да се възползва от шедьоврите на Николова.

Явно, че мераците й да пиарства с полза на Невена са се изпарили. Но от екипа грижещ се за външния й вид е изпаднал и фризьора Любен Николов. Точно на него първата дама дължи промяната на прическата си. Не с малко усилия известният коафьор успя да я накара да промени червения цвят на косите си, с който съпругата на президента влетя на „Дондуков” 2. Той я направи блондинка и така й придаде по-впечатляващ вид.

Снимка: Ретро

Говори се, че Деси Радева цяло лято не се е вясвала в салона му за красота. Тя спряла да го търси и сама си правела косата, разчитайки на собствените си умения.

Заради коафьора изгоряла и гримьорката Анастасия Беневрешка. Тя работи в същия салон за красота. Според слуховете госпожа Радева е отказала да ползва услугите на Колев и Беневрешка защото не харесвала другата клиентела, която посещавала разкрасителното студио.

Сред тях са имената на плеймейтката Ася Капчикова, Благо Джизъса и вдовицата Наталия Гуркова, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Деси Радева заряза екипа си от стилисти (Вижте защо първата дама ги изпъди)”

  1. ....

    сеп. 12. 2019

    …Или пък ,са я клюкарствали !!!

Добавете коментар