Мадокс Джоли — Пит проговори за скандала с Брад (Какво ги скара?)

Мадокс Джоли — Пит проговори за скандала с Брад (Какво ги скара?)
2 (40%) 1 vote

Мадокс Джоли — Пит проговори за скандала с Брад

Синът на Брад Пит и Анджелина — Мадокс Джоли — Пит проговори за скандалите с баща си. Наследникът на актьора даде да се разбере, че двамата не поддържат никаква връзка и той самият не страда особено от този факт.

В импровизирано интервю студентът от Южна Корея заяви, че не поддържа никакви отношения с Брад. А на въпрос, дали двамата са прекратили завинаги отношенията си, той отговаря лаконично „Каквото има да става, ще става“.

Синът на Брад и Анджелина прекрати отношения с актьора, след като двамата се скараха през 2016 година. Тогава Мадокс отказа да общува с актьора и заяви, че не желае да има нищо общо с него. Нещо повече — двамата са имали сериозен скандал помежду си, по време на разправия в самолет и дори се стигнало до физически сблъсък. Актьорът отрече да е удрял сина си, но се смята, че именно този скандал е накарал Анджелина да поиска развод. И то само след две години официален съвместен живот между двамата.

На въпрос, дали баща му ще го посещава в университета, Мадокс заявил „Аз не знам дали това ще се случи някога“. Синът на актьора също така заявил, че не е наясно как ще продължат отношенията им оттук — нататък.

„Той наистина не чувства Брад като свой баща. Нито се държи като негов син“, казват приятели на актьора. Самият той е научил за плановете на осиновеният си син от медиите. Дори Анджелина не го уведомила, пише „Дейли мейл“.

Анджелина Джоли и Мадокс Джоли — Пит п

Анджелина Джоли и Мадокс Джоли — Пит сн. You Tube

Актьорската двойка е доста смразена след развода. Самата Анджи споделя, че е била доста разстроена от раздялата със сина си. Останалите също страдали от заминаването на Мадокс. Самият той обаче е очарован от промяната. И с интерес учи и дори прави опити да подобри корейския си език.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар