Драма в дома на Лепа Брена и Слободан Живойнович (Вижте повече)

Драма в дома на Лепа Брена и Слободан Живойнович (Вижте повече)
3 (60%) 5 votes

Лепа Брена притеснена за съпруга си

Драма се разиграла в дома на Лепа Брена и съпругът й Слободан Живойнович. Семейство Живойнович е известно с добрите партита, които често организира в дома си. Сръбските медии обаче съобщават, че едно такова парти за малко е можело да завърши трагично за член от семейството.

Съпругът на Лепа Брена прекалил с алкохола. Заради големите количества алкохол, които е изпил, на Слободан Живойнович му прилошало. Наложила се дори намеса на Бърза помощ. „Боба на щади нито храна, нито напитки. Неотдавна той организира тържество в парти пространството във вилата на семейство Живойнович и цял ден приготвяше в кухнята различни специалитети, с които е познат на всички. Докато готвеше разни специалитети, пиеше уиски. Боба принуждаваше приятелите си да ядат и пият, и самият той също пиеше“, казва източник за „Курир“.

„В един момент Боба падна на леглото, защото му стана лошо. Когато присъстващите на купона се приближиха, той каза, че е добре. Но, не можа да стане. Повикаха и Бърза помощ, която пристигна за 10 минути. Те прегледаха Живойнович и констатираха, че не му е добре заради алкохола, но казаха, че няма нужда да го приемат в болница. Брена беше толкова уплашена, че започна да се задушава“, казва още източникът.

„Не й беше все едно. Не й допадат такива празненства, на които често присъстват и децата й Стефан, Виктор и Филип, снахата Александра и техни приятели. Често идват и Милош Теодосич, Ацо Пейович и много други“, разкрива още източникът.

Драма в дома на Лепа Брена и Слободан Живойнович сн. Инстаграм

Драма в дома на Лепа Брена и Слободан Живойнович сн. Инстаграм

Лепа Брена не е дала изявления след тази информация. След приключването на лятното си турне тя празнува със семейството си и замина на почивка в Монте Карло, предават от vistina.com.mk. На 19 август Филип Живойнович отпразнува своя рожден ден заедно с цялото си семейство. „Честит рожден ден, Филипе! Обичаме те!“, написа Брена в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, за да го поздрави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар