Гала и Ники Кънчев детективи в „Маскираният певец” (Вижте кои още се набутаха в шоуто) Преглеждания: 4081

0
Оценете този post

Гала, Ники Кънчев, Мария Илиева и Геро влизат в най-новото шоу на Маги Халваджиян

Гала, Ники Кънчев, Мария Илиева и Герасим Георгиев – Геро ще влязат в ролята на детективи в започващото музикално шоу тази събота „Маскираният певец.

Колаж: Блиц

Известните лица от тв ефира ще трябва да разкрият под коя маска кой участник се крие. Даже да разберат това обаче участникът може да продължи напред, но при условие, че зрителите го харесват.

Според регламента всеки път ще отпада по един певец, който събира най-малък зрителски вот. Когато стане ясно кой ще си тръгне той ще махне маската и ще се разбере дали някой от така наречените детективи е успял да го познае.

В новото шоу също като в Капките ще присъства и публика. Очаква се да има голяма истерия за покани. А Гала пък ще направи своя тв рекорд като ще си води предаването всеки ден, а всяка събота ще търси кой всъщност стои зад маската и костюма.

В шоуто победител ще стане най-харесваният изпълнител от публиката. Но за него няма определена парична премия.

Водещите от сега са ясни – агент Рачков и агент Зуека. Които от дълги години са в екипа на арменския продуцент. Гала също е на работа при Маги Халваджиян, Геро пък беше водещ на спряното предаване „Господари на ефира”, Мария Илиева участва в Капките. Така, че единствен Ники Кънчев е дебютант в продукция на клана Халваджиян, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.