Веселин Плачков разкри защо не се жени за Мариана Попова (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Веселин Плачков в първа роля в сериал

Веселин Плачков разкри защо не се жени за Мариана Попова. Актьорът и певицата са заедно от доста време, но все още не са сключили брак. „С Мариана сме дълго време заедно. Говорим си да вдигнем сватба, но все не ни остава време. Заети сме и няма кога да се случи това. Със сигурност ще има церемония, но няма да е скоро“, признава актьорът.

Плачков и Попова се сгодиха през март миналата година. Всички очакваха няколко месеца по-късно да отидат до олтара, но това не се случи, пише „България днес“. Семейството на Мариана и Веселин е многолюдно. Двамата с певицата имат обща дъщеря – Екатерина. Тя се появи на бял свят докато Плачков беше част от шоуто „Биг Брадър“ по Нова тв. Мариана има още една дъщеря от предния си брак – Мария – Магдалена. Плачков също е родител на момиче – Андреа.

Актьорът признава, че наистина му е много трудно с толкова деца вкъщи. „Трудно е с толкова деца вкъщи“, казва Веселин, който за първи път ще играе в сериал. Актьорът е част от новата продукция на Нова тв – „Пътят на честта“.

Тъй като и той и Мариана имат много ангажименти, двамата често прибягват до помощта на роднини в грижите за децата. „Справяме се някак. Оставяме ги по роднини, когато имаме ангажименти. Но няма как. И двамата с Мариана сме много заети. Дори през това лято не успяхме да идем на почивка“, споделя Плачков.

Веселин Плачков разкри защо не се жени за Мариана Попова сн. Фейсбук

Веселин Плачков разкри защо не се жени за Мариана Попова сн.
Фейсбук

В „Пътят на честта“ актьорът играе безскрупулния и манипулативен бизнесмен Киро Християнина. „Трудно се играе такава роля. Получих я, след като се явих на кастинг. Имах и други предложения, но избрах да работя с този екип. Познавам се с повече хора в него и е приятно. За пръв път играя в сериал. Това е нещо ново за мен и реших да се отдам максимално на едно нещо. Затова не дадох положителен отговор на останалите запитвания към мен“, споделя Плачков, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар