Преслава възмути: Ето защо заряза бебето и го хариза на сестра си!

Гласувайте за статията

Преслава възмути мрежата с новото си парче!

Фолклорната певица Ивелина Колева загърби ангажименти и удоволствия, за да подаде ръка на сестра си в напрегнат момент. През последните седмици главата на Преслава „гръмнала“, тъй като денонощно работила по пускането на новия си албум.

Преслава

Сестрата на Преслава гледа бебето й

Затова и не можела да отделя цялото време за отрочето си, което след няколко дни ще навърши годинка.

Традиционно в грижите за малката Паола се включва бабата Янка, но този път рамо ударила и лелята. Колева си пусна кадър от времето, прекарано с племенницата си.

На снимката се вижда как малкото момиченце щипе здраво по бузата народната певица. Ивелина искрено се забавлява с детската игра и потвърди пред приятели, че това са едни от най-хубавите й моменти.

Факт е, че Колева е затрупана със заявки за участия и всяко село и паланка иска да я има на празника си. По подобие на сестра си и тя се превърнала в работохолик и затова цени всеки момент, който прекарва със семейството си.

На пълни обороти продължава да живее и Преслава, която традиционно е най-канената чалга певица и дори се налага да подбира ангажиментите си, пише вестник „България Днес“.

Фенове вече възнегодуваха срещу новия й албум – песните били прекалено еднакви и в почти всяко парче се пее за алкохол и цигари.

„Пресито дава лош пример на младото поколение с тези пороци. Последният й хит също е на алкохолна тема – „Пиян“. Не знаем защо залитва към тази тематика, но така дава повод на противниците на попфолка да я обвиняват, че подтиква децата към порочен живот“, коментират фенове в чалга форуми.

Преслава често е нападана и че клиповете й са твърде обикновени и не влага сериозни финансови средства в тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар