Чаровната актриса Яна Маринова взриви мрежата! (виж тук)

Чаровната актриса Яна Маринова взриви мрежата! (виж тук)
3.5 (70%) 2 votes

Яна Маринова с екстремно преживяване!

Да, отива си лятото и определено идва есента… но това далеч не означава, че е прекалено късно за още няколко последни морски приключения. Очевидно и Яна Маринова е на абсолютно същото мнение.

Яна Маринова

Яна Маринова си пада по приключенията

Красивата и чаровна актриса пусна свое видео в социалната мрежа, което е заснела на вълнолома в град Варна. На него брюнетката освен собствените си вълнения, показва и тези на морето.

Маринова е от хората, които намират радост дори в малките неща от живота и дори бурните вълни не са в състояние да помрачат доброто й настроение.

Така става и в клипа… В който, докато Яна Маринова се радва на морските пръски, изненадващо и за нея самата, в гърба й се разбива голяма вълна. Но макар и цялата подгизнала, тя не губи своя ентусиазъм и продължава широко да се усмихва.

„Ум белия делфин реши да се разходи по вълнолома на Варна. Много умно решение… Сега ма’ам по гащи и по шал към театъра“, гласят закачливите послания към видеото, което тя сподели както на официалната си Фейсбук страница, така и на тази в Инстаграм.

Нейните почитатели веднага започнаха да предполагат колко страхотно трябва да е било изживяването и каква лудетина е актрисата. Но наред с позитивните мнения, имаше и загрижени коментари.

„Само да спомена, че това което си направила е адски глупаво и опасно за самата теб! А ако те дръпне вълната?!? Защото такива случаи има!“, пише един от потребителите.

Източник: Дир

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар