Евгения Борисова си подари Хонг Конг за рождения ден! (виж тук)

Гласувайте за статията

Евгения Борисова посреща рождения си ден в Хонг Конг!

Любимата дизайнерка на звездите – Евгения Борисова, посрещна рождения си ден буквално във въздуха, летейки към Хонг Конг. Това сподели самата тя в страницата си във Фейсбук.

Евгения Борисова

Евгения Борисова с мечтан рожден ден

Постът й в мрежата нямаше привкус на оплакване от обстоятелствата, а дори напротив. Полетът в бизнес класа й се е усладил, заради изисканото меню и отличното обслужване. Както и заради мистерията около нетрадиционната за родните ВИП персони дестинация, към която се е запътила – остров Хайнан.

„Приятели, благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ден!!! Знам, че на стената имам много поздрави и чудесни пожелания и на някои успях да отговоря, а на други не.

Причината е, че посрещам рождения си ден в самолета на път към Хонг Конг, където ще прекарам следващите няколко дни. И ще посетя нещо съвсем различно от познатите курорти, ще отлетя за остров Хайнан, за да се насладя на различна култура и опозная нова дестинация.

Да ви кажа честно – съвсем не е лошо да посрещнеш рождения си ден в самолет, а даже вълнуващо. А менюто в бизнес класа е не по лошо от някой изискан ресторант след като много приветливо ми поднесоха шампанско за Welcome и Портвайн и френски сирена за десерт.

А капучиното го получих с прекрасно пожелание от екипажа и бонбони Godiva. Опитах да ви поздравя и благодаря за пожеланията с гласово съобщение, но от двигателя на самолета не се чуваше нищо. Затова ви изпращам много целувки и благодарности!“.

Евгения Борисова най-накрая е решила да се отдаде на заслужена почивка след успешната работа, която успя да свърши до този етап на годината. Едно от най-ярките й постижения през 2019 година бе това, че уши сватбена рокля за чудо и приказ на Цеци Красимирова.

Напомняме, че одеждата, за която се говори, че струва 50 бона, с която Цеци взе за съпруг американския милионер Майкъл Струмейтис, е дело на родната дизайнерка.

Пищната рокля с щраусови пера бе шита в продължение на три месеца от Борисова и още 7 шивачки в ателието й в София. А за транспортирането й до Испания младоженката нае цял тир.

Паралелно с творческия процес по създаването на дрехи – уникати, Евгения се е захванала и с идеята да пусне свой дизайнерски, луксозен парфюм с изискан аромат на пазара.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар