Вивиан на Анджелина Джоли одра кожата на Брад Пит (Вижте майка и дъщеря на разходка)

Вивиан на Анджелина Джоли одра кожата на Брад Пит (Вижте майка и дъщеря на разходка)
3 (60%) 4 votes

Дъщерята на актрисата за разлика от Шайло обожава майка си, двете имат много силна връзка

Анджелина Джоли и единадесет годишната й дъщеря Виваан прекарват много време заедно. И ако Шайло иска да се премести да живее при Брад Пит, наричайки това, което се случва в къщата им бедствие, то  близначката е луда по майка си.

Момичето колкото повече расте, толкова повече започва да прилича на баща си. От последните снимки се вижда, че направо му е одрало кожата.

Снимка: dress-code.com.ua

Вивиан и Джоли бяха щракнати от папараци заедно на разходка. Майка и дъщеря с удоволствие разхождат кучето. Все пак като отговорна родителка Анджи държи заедно каишката на домашния си любимец  с Вивиан. Която носи в другата си ръка торбичка за пазаруване.

Холивудската звезда е облечена в бяла ленена рокля. А дъщеря й е избрала удобни дънки и свободна тениска. Двете се отправиха не към търговския център както очакваха фотографите. А в магазина за домашни любимци, предават от dress-code.com.ua.

Както е известно в къщата на Анджелина Джоли и шестте й деца има много на брой животни, за които голямото семейство се грижи. Към тях се включва и заека, който актрисата скоро купи специално за Вивиан. Холивудската знаменитост възпитава наследниците си в любов към всяко живо същество и никога не им отказва да увеличат колекцията си от домашни любимци с някое ново пухкаво същество.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар