Хороскоп за 11 септември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Планетните аспекти фиксират метаморфози в любовния живот и делови успех. Хубаво е да не пренебрегвате връзките си и да работите в сътрудничество с проятели. Освен че ще си спестите неправилни действия, ще имате и желаната емоционална пълнота.

Скорпион
Не е лошо и вие да наблегнете на контактите, да се консултирате с по-компетентни от вас хора по интересуващите ви дела. Възможни са парични ядове, но общо взето сряда носи късмет. Имате шанс да получите и желани протекции от влиятелен мъж. Силно застрашени сте обаче от допускане на грешки.

Стрелец
Сряда е много благоприятна за творческа работа и финансова дейност. Не сте предпазени от някои ядове, но в по-голяма степен изглежда сами ще си ги предизвикате. Освободете се от лоши спомени и мисли и избягвайте разправии вкъщи. Очертават се придобивки.

Козирог
Звездите откриват прекрасни възможности за подновяване на стара връзка или започване на работа по изоставен проект. При всички случаи ще се чувствате тонизирани от развитието на обстоятелствата. Денят е много успешен и ползотворен, но внимавайте за грешки в общуването.

Водолей
Сряда е напрегната и конфликтна, не са изключени огорчения. Внимавайте и вие да не правите грешки. Контролирайте темперамента си и си подбирайте думите. Неправилното поведение може да стане причина за парични загуби. Денят е подходящ за сътрудничество с приятели.

Риби
Не е лошо да се пазите от допускане на грешки, особено по отношение на домашни дела или такива относно имот. Денят се характеризира с хубава промяна, около тях и звездите обещават успех и придобивки. Зя някои е възможно уреждане на важни документи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар