Хороскоп за 11 септември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Сряда е напрегната, но и късметлийска. Само внимавайте при взаимоотношенията си с околните. Склонни сте да допускате грешки и да се подвеждате, затова не е изключено да имате главоболия. Денят е много ползотворен за семейни дела и професионална реализация.

Телец
Задействайте връзките си и бъдете настойчиви в постигане на целите. Имате приятелска подкрепа и прекрасни възможности за професионални постижения. Действително изпъкват някои ядове, но не се отказвайте от успеха си при най-малките трудности. Пазете се от допускане на грешки с пари.

Близнаци
И вие сте застрашени от неправилни действия, затова внимавайте. Старателни избягвайте разправии и конфликти, въпреки че може да имате семейни неприятности. Не прехвърляйте лошото си настроение в службата и ще си спестите допълнителни ядове. Денят е много хубав за контакти с приятели и уреждане на лични дела.

Рак
Сряда носи положителни емоции при срещи с приятели и с близки хора. За някои се очертава запознанство с интересен човек. При други е възможно делова връзка да прерасне в интимна. По отношение на работата обаче ще се сблъскате с проблеми, които може да ви поставят в безкомпромисна ситуация.

Лъв
Любовните ви дела изискват известни компромиси от ваша страна. Забравете минали огорчения и внимавайте да не създадете допълнителни неприятности. Денят е много добър за деловата реализация, но не изключва финансови ядове. Добри възможности предлагат контактите и пътуванията.

Дева
За голяма част от знака сряда се характеризира със семейни ядове, но ако заложите на срещите с приятели, ще задоволите емоционалните си потребности. Някои от вас не са лишени и от любовни преживявания. В работата си ще се радвате на подкрепа, а по отношение на паричните дела се очертава успех.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар