Брад Пит разкри защо го заряза Анджелина (Ето какво е довело до развода им)

Брад Пит разкри защо го заряза Анджелина (Ето какво е довело до развода им)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит най-после си призна защо го е зарязала Анджелина

Невероятен скандал избухна след раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли. Двамата актьори се разведоха през 2016 година, но и до днес мълчат какви са истинските причини за развода.

Едва наскоро Брад най-после разкри истината за разрива между двамата. Актьорът даде интервю за „New York Times“, в което открито си призна, че Анджи го е зарязала заради влечението му към бутилката.

Актьорът споделя, че от години имал проблем, а съпругата му се отказала от брака им, след като по време на полет вдигнал скандал пред цялото семейство и децата. Проблемът бил, че по това време Брад бил изцяло в нетрезво състояние.

Пресата засне скандал между съпрузите още преди това. Само няколко дни след скромната сватба във Франция, двойката бе заснета да се кара в хотел в Буенос Айрес. Анджелина се опита да замаже положението, като каза, че всички семейства имат трудни моменти, но година и половина по-късно й писна да се прави на хрисима. И го заряза.

А Брад за първи път призна и друго. Че още от младежките си години има проблеми с алкохола. „Това бяха 90-те. Станах звезда прекалено бързо. Опияних се от вниманието на хората, от популярността и славата. Не само пиех, но се и дрогирах, имах и други проблеми. В един момент дори спря да ми пука“, казва по този повод актьорът. „Беше ми неприятно от цялото това внимание, от очакванията на всички около мен“, споделя още Брад.

Брад Пит разкри защо е разведен с Анджелина сн. Уикипедия

Брад Пит разкри защо е разведен с Анджелина сн. Уикипедия

Към днешна дата двамата с Анджелина са разделени и разведени. Съпрузите си общуват главно чрез адвокатите си, тъй като трудно успяват да запазят добрия тон помежду си. Актрисата се е отдала изцяло на наследниците им, а Брад не спира да работи. След развода той се потопи в работата, започна да посещава анонимните алкохолици и се лекува от зависимостите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар