Мерием Узерли шашна с признания: Исках да се самоубия! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Мерием Узерли шашна с признания, искала да се самоубие

Една от най-красивите актриси в Турция — Мерием Узерли, направи изненадващи признания. Звездата преди няколко години постъпи в санаториум в Германия, след като получи нервна криза. Причината за това бе фактът, че е подложена на огромен стрес в работата си. Едва наскоро обаче тя намери сили, за да разкрие истинската причина.

Поводът да се скрие в психиатрична клиника в Германия е връзката й с турския бизнесмен Джан Атеш. Двамата имат дъщеря — Лара. Когато Мерием забременява обаче, той я кара да абортира, тъй като не иска повече деца. От предишния си брак той има две дъщери и не иска трета.

„Първата вечер бях най-щастливата жена на света. Бях получила отличие за работата си в киното. А на следващата най-нещастната. Исках да умра. Мислех да си прережа вените, но не успях да го направя. Мислех да скоча от терасата на хотела, но пак не събрах достатъчно смелост. Накрая просто избягах“, споделя с болка Мерием.

Тя изпаднала в толкова тежка депресия докато била бременна с Лара, че едва не умряла. Звездата признава, че отхвърлянето на Джан я е съсипало не само физически, но и психически.

В крайна сметка, с подкрепата на семейството и родителите си, Мерием успяла да излезе от кризата, пише еkran.mk. И се справила с личните драми в семейния си живот.

Към днешна дата тя е щастлива майка на момиченце, но преживянето я е белязало дълбоко. Още повече, че не е единственото. Когато е само на 19 години, получава публичен побой в Дубай. По онова време е арестувана заради неприлично облекло и съдът я осъжда на 10 удара с камшик публично.

Мерием Узерли едва не се самоубила сн. Инстаграм

Мерием Узерли едва не се самоубила сн. Инстаграм

„Мъжът, който трябваше да се изпълни присъдата беше изключително жесток. И очевидно се наслаждаваше на това. Удари ме 10 пъти невероятно силно“, спомня си актрисата, която след това се чувствала жестоко травмирана и унизена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар