Принцеса Шарлот с прякор в училище (Вижте какъв)

Принцеса Шарлот с прякор в училище (Вижте какъв)
5 (100%) 1 vote

Принцеса Шарлот е мъжкарана

Принцеса Шарлот вече има прякор в училище, който много й подхожда. На 5-ти септември малката принцеса и брат й принц Джордж тръгната на училище. Те пристигнаха в училището Thomas’s Battersea в Лондон. Неотлъчно до тях бяха Кейт и Уилям, които изглеждаха като типичните горди и леко нервни родители, които оставят децата си в училище.

Джордж и Шарлот бяха облечени в училищните си униформи и също изглеждаха развълнувани. И макар това да беше първият ден на малката принцеса в това училище, се оказа, че тя е много по-отворена и приказлива от брат си и бързо ще се адаптира към новата среда.

Не е минала и една седмица от първия учебен ден на Шарлот и Джордж, но ето че малката принцеса вече дори има прякор в училище. Оказва се, че макар и да е по-малка, дъщерята на Кейт и Уилям всъщност е по-общителна от брат си Джордж.

Така Шарлот вече се е сдобила с прякор сред съучениците си. Кралската репортерка Кейти Никол разкри във „Vanity Fair“, че Шарлот е известна като „принцеса-войн“ в училището си, най-вече заради „любовта й към откритото и нейния борбен и дружелюбен характер“. „Явно е спечелила този прякор, защото очевидно е принцеса, но е и мъжкарана – обича да се катери по дърветата и е голяма авантюристка“, разказва още Никол.

Кейт и Уилям

Освен към Джордж и Шарлот, погледите на всички на първия им учебен ден бяха насочени и към техните родители Кейт и Уилям. Херцогинята на Кеймбридж отново успя да покаже класа на този важен ден. Кейт бе избрала за случая рокля с флорални мотиви на Michael Kors. Принц Уилям изглеждаше също толкова стилно до съпругата си със своя спортно-елегантен костюм.

Принцеса Шарлот вече има прякор в училище сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принцеса Шарлот вече има прякор в училище сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Херцогинята на Кеймбридж видимо бе щастлива, че е успяла да присъства на този толкова важен ден за децата й. През 2017-та година Кейт не успя да присъства на първия учебен ден на Джордж. Тогава тя беше бременна с третото си дете – принц Луи, пише edna.bg.

Първи учебен ден на Джордж и Шарлот сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Първи учебен ден на Джордж и Шарлот сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар