Силвия Петкова за „Пътят на честта“: Чувствам се като галеничка на съдбата! (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Силвия Петкова сподели колко трънлив е „Пътят на честта“

Силвия Петкова сподели колко трънлив е „Пътят на честта“. Актрисата гостува в студиото на „На кафе“, където разказа и как е била избрана за главната роля. „Сценарият на „Пътят на честта“ е изключителен. Когато го четеш, сякаш разлистваш поезия. Сценаристите, скриптърът на терен и монтажистите бяха най-важните хора в този процес, защото в тази лудница, в която работим, без тях сме загубени.

По проекта работят два екипа: един режисьор в единия екип, друг – в другия. Три епизода се заснемат с единия, три – с другия. А актьорите са и в двамата екипа. Тоест ние трябва да сме подготвени за общо 6 епизода в блок, което е сериозно предизвикателство“, казва Силвия за снимките на „Пътят на честта“, пише nova.bg.

Петкова е много щастлива, че има шанса да участва в сериала. „Чувствам се като галеничка  на съдбата за този шанс – да играя толкова трудна и хубава роля. Кера е една жена, която е имала много тежък живот. Тя е сирак, имала е много тежко детство, загубила е осиновителите си. Намира любовта, създава семейство, създават прекрасно дете, губи съпруга си и започва нейният трънлив път на честта.

За да ме изберат за ролята, преминаха няколко различни кръга на кастинга. Когато ме поканиха, вече се знаеше, че един от петимата режисьори е моят партньор в живота. Почувствах се доста глупаво и си казах, че трябва да участвам тайно от него, като заснема сама видеата, с които участвах в първи кръг. А това съвсем не беше лесна задача, но помолих за помощ моята най-добра приятелка. Пуснах имейл с видеата си тайно от Зоран. Около месец по-късно ми се обадиха, за да ми кажат, че съм одобрена.

Силвия Петкова е щастлива, че участва в "Пътят на честта" сн. Фейсбук

Силвия Петкова е щастлива, че участва в „Пътят на честта“ сн. Фейсбук

На втори кръг се почувствах като на кандидат-студентските изпити в НАТФИЗ – 10 човека, една камера и малко столче. Стана ми толкова приятно, че толкова много хора могат да оценят на живо това, което всеки актьор ще даде от себе си“, споделя Силвия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар