Гаф в Игри на волята: Малкото коте Бояна Генова не знае откъде се пуска печката!

Бояна Генова яко се изложи в предаването
0

Малкото коте Бояна Генова не успя да пусне печката в Игри на волята!

Пред страшен проблем се изправи малкото коте на Валери Божинов – Бояна Генова при първата си среща с готварската печка, пише сайтът hotnews.bg.

Бояна Генова
Бояна Генова яко се изложи в предаването

Отборът, в който е и атрактивната блондинка, спечели първата победа в „Игри на волята”. И отиде да живее в луксозна вила, снабдена с всичко необходимо.

Инфлуенсърката Бояна реши да зарадва с палачинки своите съотборници в първата сутрин след триумфа, но така и не успа да пусне котлона.

В защита на малкото коте трябва да отбележим, че печката наистина бе доста модерна. Пък и едва ли жена като нея прекарва много време в кухнята. След намесата на любезен кавалер от отбора, който включи котлона на мига, Бояна Генова почерпи с тънки и добре опечени палачинки.

Тя вече се сдобива и с ухажор в лицето на модела Георгиос. Но и всички останали мъже в отбора не за безразлични към участничката, която определят като най-красивата.

Тепърва предстои да видим дали Бояна ще отвърне на чувствата на някой от обожателите си. И дали ще се заформи любовна връзка в риалитито. Преди да влезе в него тя имаше приятел, но двамата отдавна не са се показвали заедно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.