Сестрата на Виктория Бекъм смая всички с визия (Вижте повече за Луис Адамс)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм изключително близка със сестра си

Много малко хора знаят, че модната икона Виктория Бекъм има сестра. Луис Адамс е с година по-малка от известната си роднина и, за разлика от нея, гледа да стои по-далеч от светлината на прожекторите. Което е голяма грешка, защото и тя има с какво да се похвали.

По-малката сестра на Виктория направи силно впечатление на феновете на дизайнерката. А голяма част от тях смятат, че с естествената си красота и лъчезарна усмивка Луис е много по-привлекателна, пише jenata.blitz.bg. Известно е, че през годините Виктория многократно е прибягвала до услугите на пластичната хирургия, за да преначертае лицето си.

Експертите са уверени, че тя е променила формата на носа, скулите и брадичката си и е сложила филъри в устните си. Може би и затова към днешна дата двете сестри са толкова различни. Но, ако сравним техни стари снимки, ще видим колко много си приличат Луис и Виктория.

Сестрата на Виктория Бекъм има четири деца и два неуспешни брака. Младата дама тръгна по стъпките на известната си кака и отвори бутик за дрехи. За разлика от Виктория, която гради кариера в света на висшата мода, Луис се е съсредоточила върху достъпността. В магазина й „Hidden Closet“, който се намира в едно от предградията на Лондон, клиентите едва ли ще намерят луксозни тоалети от скъпи материали, но за сметка на това цените са много по-достъпни.

Сестринска връзка

Връзката между Виктория и Луис е много силна. През 2009-та година бившата Спайска плати сватбата й, а няколко години по-късно, през 2014-та година, й помогна да се справи с депресията след развода.

Сестрата на Виктория Бекъм смая всички с визия сн. Инстаграм

Сестрата на Виктория Бекъм смая всички с визия сн. Инстаграм

В Интаграм Виктория нарича сестра си „най-добрата си приятелка“. Факт е обаче, че техни общи снимки могат да се видят много рядко. Но това не пречи, когато г-жа Бекъм постне някоя такава, към нея да прибави много силно послание. Като това например: „Ние сме приятели от 4-годишна възраст!“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@louisesadams #louiseadams #louiseadamsfc #louise #adams #louiseadamsfans #victoriabeckham @victoriabeckham #louisesadams

Публикация, споделена от Louise Adams FC (@louiseadamsfc) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар