Ценко Чоков в болницата на Митьо Очите

Гласувайте за статията
Ценко Чоков иска да се лекува в Истанбул, но магистратите не го пускат

Да се лекува в Турция като Митьо Очите настоява Ценко Чоков – пише в. „България днес“. Екскметът на врачанското село Галиче поиска от Апелативния спецсъд да му бъде разрешено да пътува в чужбина, за да се отърве от десетките болежки, които го налазиха – отбелязва изданието.

За място на лечението си Ценко Чоков е избрал модерна частна клиника в Истанбул – разкриват пред изданието негови съселяни. ВИП клиент на същата болница преди време бе и Димитър Желязков. Там Митьо Очите лекуваше последствията от кървавата среща с групата на своя враг Божидар Кузманов – Божо Кравата. Сблъсъкът между двете банди бе през юни 2016 г. на Слънчев бряг. Несебърският мафиот бе направен на решето, но оцеля като по чудо. Той претърпя серии операции в България и Турция.

Скандалният кмет на Галиче все още има шанс да получи разрешение да пътува за лечението си. Той трябва да докаже с документи, че се е свързал със специалисти в южната ни съседка и е да поемат ангажимент в писмен вид, че ще го лекуват. Едва тогава Чоков може да поиска от съда разрешение да замине за чужбина. Общо 14 заболявания се отключили на Чоков, откакто бе задържан за първи път в килията – съобщи самият той на едно от десетките заседания, проведени досега за определяне на мярката му за неотклонение. Диабетът е сред болестите, които Чоков изрежда.

На съдебните заседания Чоков куцука с патерици

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар