Джулиана Гани се намърда в „Маскираният певец” (Всичко за участието й в шоуто)

Снимка: Инстаграм
0

Силиконовата бомба влиза в новото риалити, продуцентите от сега се готвят за проблеми с гаджето й

Джулиана Гани ще е сред 12-те известни личности, които няма да бъдат професионални изпълнители и ще участват в най-новото шоу „Маскираният певец”.

Макар имената на участниците да се пазят в пълна тайна и според правилата три месеца ще се подвизават с маски, които ще крият изпълнителите на изявите им на музикалната сцена репортер на Блиц се натъкна на информация. Според която именно Джулката ще е сред звездните имена.

Снимка: Блиц

Тя се е намърдала в музикалния формат след като с гаджето си, което е никому неизвестен монтански фитнес инструктор  не успяха да се вредят в другото шоу „Игри на волята”, което в момента тече. Все пак отнякъде трябва да се заработят пари и силиконката ще се включи заради големия хонорар.

Джули сама се изфукала пред свои близки, че ще се появи отново в ефир в едно от новите шоута. Въпреки, че моделката успя да овършее всичките риалитита и се втръсна на зрителите не може да й се отрече, че е идеалния персонаж за „Маскираният певец”. По време на участието си в „БИГ Брадър” тя демонстрира сериозни певчески данни като дори засенчи дуетната си половинка фолк певицата Анелия.

Снимка: Инстаграм

Новият годеник на Джулиана Гани когато видял, че няма да гладуват веднага спретнал екзотично пътешествие до Мексико, където завел любимата си малко преди да стартира шоуто. Продуцентите от сега се гласят да си имат проблеми с любимия на Джулката. Тъй като по време на брадъра показа селския си манталитет. Най-голямата му мечта била да се види в риалити, но за сега ще си остане само като поредният мъж до силиконката, предават от Блиц.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.