Последни новини за Шумахер (Вижте какво се случва с него)

Последни новини за Шумахер (Вижте какво се случва с него)
5 (100%) 1 vote

Последни новини за състоянието на Михаел Шумахер, който вече пета година се лекува след зловещия инцидент в Алпите

Медиите гръмнаха с актуална информация за състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер. Според разпространената информация в европейски агенции, вчера той е бил приет в болница в Париж. Той е постъпил там за тайно лечение, твърди изданието„Льо Паризиен”.

Шампионът е бил приет в „Жорж-Помпиду”. Там е под грижите на известния специалист, светило в кардиологията д-р Филип Менаше. От лечебното заведение не коментират тази информация. От там нито потвърждават, нито отричат за провеждането на подобно лечение.

Всеизвестен факт е, че легендарният шампион се възстановява вече повече от 5 години след зловещ инцидент при каране на ски. Подробности за състоянието му се пазят в абсолютна тайна и в медийното пространство почти нищо не е известно за състоянието му.

Според френското издание, през пролетта на 2019 година Шумахер е посетил парижката болница още два пъти. Тогава той е пристигал с хеликоптер от Швейцария. Остава неясно дали тогава е бил под грижите на известния д-р Менаше или на друг специалист. Неясно е и дали посещенията на шампиона ще продължат или той ще бъде настанен в болничното заведение за определен период от време, пише Гол.бг, позовавайки се на известното френско издание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар