Мисис България Роксана Кирилова помага на болно детенце! (вижте каузата)

Мисис България Роксана Кирилова помага на болно детенце! (вижте каузата)
5 (100%) 1 vote

Мисис България Роксана Кирилова даде пример за добрина!

Носителката на титлата „Мисис България Земя 2018“ Роксана Кирилова се включи в благотворителната кауза “Да помогнем на Алекс да ходи”.

Мисис България

Мисис България участва в много благотворителни каузи

Заедно с много варненци Роксана Кирилова застана зад 3-годишната Алекс и инициативата „Изчисти квартала – помогни на Алекс!“ в събота, на която се събираха захвърлени кенчета. Те ще бъдат предадени за рециклиране, а средствата ще отидат за лечението на малката красавица.

Алекс е от Варна и е родена с рядка аномалия, заради която едното й краче е по-късо. Възможност за операция има, а лечението се извършва в САЩ. Сумата, която е нужна за втора операция е близо 800 000 лева.

„В края на октомври ще има нова инициатива, в която освен мен ще се включат много спортисти и популярни личности, за да участваме в състезанието по бягане в Морската градина на Варна.

Призовавам тези, които искат да помогнат на Алекс да ходи, да се включат в надпреварата. Аз вярвам в бъдещето на нашите деца, а Алекс е едно от тях!“, казва носителката на титлата „Мисис България“ Роксана Кирилова.

Кампанията набира все по-голяма популярност. Хора от Варна и региона организират различни инициативи свързани с набирането на средства за малкия ангел Александра. В много училища на морския град за първият учебен ден вместо цветя ще се подарява “парична надежда”.

Всеки, който иска да помогне на Алекс може да го направи и с дарителски SMS с текст на латиница DMS ALEXANDRA на номер 17 777 или да преведе сума по сметка:

Централна кооперативна банка BIC: CECBBGSF, IBAN: BG40CECB979040G7448700, титуляр: Александра Кръстянина (Майка на Алекс).

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар