Ново 20: Кристиан Кирилов прибира по хилядарка на участие!

Кристиан Кирилов се превърна в звезда
0

Кристиан Кирилов прибира по хилядарка на участие в дискотека!

Мечтата на Митака от „София ден и нощ“ се сбъдна. Мускулестият мачо Кристиан Кирилов стана вървежен попфолк музикант и почна да ходи по участия.

Кристиан Кирилов
Кристиан Кирилов се превърна в звезда

Хонорарът му според запознати е хилядарка, но младокът бил нахъсан да вдигне високо летвата с времето. Кирилов тръгна по участия в чалготеки. Митака вече има една записана песен. Тя е дует с половинката му Джулия, която е бивше гадже на Фики.

Но вече сериозно обмисля да запише още няколко парчета, които да се превърнат в хит. На свои изяви мачото изпълнява песни и на други изпълнители, за да може да прекара на сцената поне час.

Често Митака се появява на изяви на половинката си Джулия, с която изпълняват общата си песен. Кристиан Кирилов има куп заявени участия. Той смята да се издържа с музика, след като кариерата му на актьор сериозно зацикли.

След спирането на сериала „София ден и нощ“ Кирилов остана без доходи. Тогава половинката на мачото – Джулия, му предлага да запишат дует.

„Не съм певец. Винаги съм искал да запиша песен и никога не съм събирал кураж да го направя до този момент. Моята приятелка е певица и мисля, че няма нищо случайно, че съдбата ми я поднесе.

След първия ми досег сериозно с музика тръгнах на уроци. Научих нови неща и съм готов за нови подвизи“, обясни в свое интервю екранният Митко от „София ден и нощ“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.