Косьо Филипов се върна в телевизията

Гласувайте за статията

Косьо Филипов отново е на малкия екран

Косьо Филипов се завърна в ефир. От този сезон той ще е част от предаването „Преди обед”, в което Деси Стоянова и Сашо Кадиев се изявяват като водещи. Журналистът ще има своя рубрика във формата. Всяка седмица той ще представя личните истории на родни таланти, предимно текстописци, композитори и изпълнители. В рубриката творците ще си припомнят своите вдъхновения за създаването на някои от емблематичните песни, оставащи като вени хитове – „Телефонна любов“, „Клетва“ и други, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Първият гост в рубриката на Косьо Филипов бе бардът на популярната музика Михаил Белчев. Навръх рождения си ден, което е на 13 август,той претърпя коремна операция. Манипулацията бе извършена във варненска болница. Авторът на куп хитови шлагери разказа за интервенцията и за възстановяването след това, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Едва преди две години в медийното пространство се заговори, че Косьо Филипов най-после има жена до себе си. Той и Божана са разведени повече от 8 години. Журналистът преживя тежко разлъката с любимата жена. Ако се вярва на слуховете, тя постоянно го изнудва за пари. През ден Божана намирала повод да поиска пари от бившия си. Оправдавала се с общата им дъщеря. Но според запознати, парите на журналиста не били изразходвани по предназначение. Божана ги харчи за скъпи козметични процедури, за да поддържа вида на изкусителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар