Гена Трайкова обядва с Николета Маданска

Гласувайте за статията

Гена Трайкова на една маса с Николета  Маданска

Гена Трайкова, която бе на крачка от венчилото с Венелин Петков, обядва с настоящата му любима. Очевидно слуховете, че между нея и Николета Маданска тлее напрежение, ще се окажат пълна измислица. Телевизионерката няма проблем да стои на една маса с настоящата любима на бившия си. Папараци на „Уикенд“ засякоха Трайкова по време на обяд с колегите й.

Всички заедно се отправиха към ресторант, намиращ се в близост до сградата, в която се помещава бТВ. Компанията очевидно редовно посещава въпросното заведение, тъй като не се наложи да чака дълго до пристигането на сервитьора.

Колегите на Гена Трайкова заложиха на разхладителни безалкохолни напитки, плодове и таратор. Но тя направи по-нестандартен избор. Дори и в жегата бившата на Венелин Петков пие вино. Тя си поръча любимата напитка заедно с порция варени миди.

Впечатление прави, че бившата новинарка пие от обяд. Не закъсняха и слуховете, че тя редовно посяга към чашката заради любовна мъка.

Обядът на компанията не продължи дълго. След около час всички заедно се върнаха на работните си места. Всеки от тях плати своя дял от сметката, оставяйки символичен бакшиш, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар