Хороскоп за 10 септември, вторник – от Везни до Риби

Хороскоп за 10 септември, вторник – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво очертават планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Не е изключено денят да се окаже тежък в емоционално отношение, но ако се настроите за срещи и потърсите компанията на близки хора, ще се почувствате значително по-добре. Впрочем звездите обещават в скоро време благоприятна промяна в ситуацията около вас. Ще ви зарадва съобщение, ще получите желана услуга.

Скорпион
В силни позиции сте и лесно ще ви се отдава да постигате замислите си. Предстои ви хубав ден. Имате прекрасни условия за удовлетворяване на любовните интереси, ще се чувствате пълноценни в общуването с околните. В службата обаче може да имате ядове.

Стрелец
Контактите днес са с подчертано благотворно значение за делата ви. Бъдете открити и освободени, ще спечелите симпатии с откровеността си. Нищо чудно да бъдете изненадани от нечие покровителство, да бъдете подпомогнати в осъществяването на проект. Пазете здравето си и избягвайте конфликти.

Козирог
Вторник за мнозина се свързва с пътуване. Ползотворно е и ще ви радва с добри възможности за реализация. С лекота ще свършите работата си, звездите подпомагат развитието ви с благоприятна трансформация в обстоятелствата. Въздържайте се към любовни импулси, не са изключени разочарования.

Водолей

Денят се характеризира с засилени емоции и предразполага към любов. Твърде възможни са непредвидени събития да променят програмата ви и да се наложи да вземете важно решение. В професионалните дела ще ви върви, но няма да е излишна предпазливост.

Риби
Вторник е хубав за любов. Забелязват се обаче неприятности от лично естество, които не само пречат за съответното настроение, но и може да причинят допълнителни служебни проблеми. Не пренебрегвайте полезен съвет. За някои от вас са необходими консултации – по правни въпроси или в личен план.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар