Хороскоп за 10 септември, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 10 септември, вторник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник е напрегнат, но с благоприятни условия за уреждане на важни за вас дела. Планетните аспекти очертават хубава промяна от социално естество, имате шанс да постигнете материална сигурност. В този план за някои е важно получаването на наследство, а за други – пътуване.

Телец
Възможно е проблеми и задръжки да ви тласнат към взимане на силови мерки за промяна на положението. Внимавайте обаче да не се получи обратен ефект. Създавате впечатление за агресия и може да имате неприятности в контактите. Денят не е подходящ за финансови дела. Ще ви върви в любовта, където ви очаква радостна промяна.

Близнаци
Вторник е хубав за любов, някои от вас може да поставят ново начало в тази област. Изпъкват и добри условия за професионална реализация, но не са изключени ядове в общуването с колеги или шефове. Впрочем, не е нещо съществено, не се затормозявайте излишно. По-голямо огорчение може да имате вкъщи. За мнозина се очертава задгранично пътуване.

Рак
Може да очаквате ползотворен ден, почти няма област, в която да не ви върви. Съществува благоприятна тенденция за нови предприятия. Нищо чудно да се открият възможности за изпълнение на ваш проект. Ще ви зарадват новости или приятни съобщения. За някои се задава изгодно пътуване.

Лъв
Голяма част от родените под знака са изморени и под влияние на отрицателни емоции. Възможно е обаче да преувеличавате същността на проблемите си пореди липса на информация и неясноти. Някои може да имат неприятности с бизнес съдружници. Добре е да се задействат в професионалната област.

Дева
Вторник е хубав за вас – планетите ще ви тонизират с трансформация в личните дела. За някои се открива възможност да осъществят желано пътуване. Доста ползотворни се очертават срещите и разговорите ви днес. Ще се радвате на подкрепа или ценен съвет.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар