Наталия Гуркова е на седмото небе от щастие

Гласувайте за статията

След драматичните събития от последната една година, щастието отново се усмихна на Наталия Гуркова

Наталия Гуркова е на седмото небе от щастие. 10-годишната й дъщеря Джорджия Михалевич спечели титлата“Литъл Мис Нейшън” (Little Miss Nation). Тя участва на конкурс в Бразилия. Повече от седмица двете са там. Гордата майка на малката миска побърза да се похвали с успеха й в социалните мрежи.

Събитието се проведе в екологичната столица на Бразилия – Куритиба. Малката красавица спечели престижната титла навръх националния ни празник -6 септември. Тя за пореден път доказа колко красиви и талантливи са българските деца.

Наследницата на Наталия Гуркова се представи в четир тура. На единия от тях беше облечена с хавайски костюм. Вторият тур бе с официални тоалети. На третия тур всяка участничка трябваше да се представи с даден талант. Щерката на Наталия Гуркова изпълни песен на Адел. Последният тур бе с национални костюми. Одеждата на Джорджия бе специално подготвена от Модна къща „Перлит“.

Очевидно малката красавица тръгва по стъпките на майка си Наталия Гуркова-Михалевич. Още през 2015 година чаровната наследница на миската се окичи с титлата Малка Мис България. След това тя участва активно в престижни модни форуми, част от които София Фешън Уик,. Малката Джорджия се снима и в десетки реклами, пише БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар